T8

БИЗНЕС КЛАСА НА ПОЛЕТО

ПЪРВИЯТ ЗЕМЕДЕЛСКИ CROSSOVER

Гените на NEW HOLLAND лесно могат да бъдат усетени във всеки аспект на серията Т8. Дълга база за стабилност. Тиха и просторна кабина. Ергономия която поставя нови стандарти. Модерен двигател FPT за оптимална производителност и икономичност. Мостове за тежко натоварване с възможност за сдвоени джанти на предна и задна ос. Хидравлика с голям капацитет. Брилянтна видимост във всички посоки. Отлична маневреност. Новата серия Т8 идва с типичните за NEW HOLLAND лесна обслужване и супер дълги сервизни интервали. Така Т8 ще прави най-добре това, за което е създаден – да прекарва повече време на полето, по-малко в двора.

POWERED BY FPT INDUSTRIAL
В борбата за технологично съвършенство NEW HOLLAND разчитат на професионалния опит на FPT Industrial. Постиженията на Fiat Powet Train са оставили ясен отпечатък в историята. Екология – за последните 5 последователни години FIAT S.p.A. постигна най-ниския праг на вредни емисии CO2 сред автомобилните производители в Европа.

Пионери
Днес всички знаят думите и ефекта на Common Rail, но малцина са тези които знаят, че той е създаден през 1980 година от FIAT и използван за първи път в серийно производство в Alfa Romeo 156. Компанията бе първата, която представи също за първи път технологията и в земеделските машини малко по-късно.

Надеждност и Успехи
FPT Industrial разработи SCR* технологията през 1995 година и оттогава до днес над 350 000 двигателя са били произведени за земеделския сектор.

УПРАВЛЕНИЕ
ХОДОВА ЧАСТ
ULTRA COMMAND™ ТРАНСМИСИЯ
ИНТЕЛИГЕНТНО ДВИЖЕНИЕ – GSM
AUTO COMMAND™
ДВИГАТЕЛ FPT Cursor
КАБИНА
INTEGARTED CONTROL PANEL
ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА
ПРЕДЕН НАВЕС
ЗАДНА НАВЕСНА СИСТЕМА
PLM – ПРЕЦИЗНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ
PLM DATA MANAGEMENT
ИНОВАЦИИ И НАГРАДИ